ЦУМ представив новорічні вітрини, які присвятили темі «Щасливі бути разом». Усі вітрини поєднали між собою ідеєю сімейної близькості. За словами креативної команди, тема стала особливо актуальною в умовах карантину, що загострив увагу на сімейних і дружніх стосунках.

Загалом створили сім сюжетів для вітрин: прикрашання ялинки, прогулянка засніженим парком, дозвілля біля каміну, катання на ковзанці, приготування печива, колядування та сімейна вечеря.

Першу вітрину декорували ялинкою в домашньому інтер’єрі. За сюжетом другої, герої-манекени гуляють засніженим парком із подарунками на санях.

Третю вітрину доповнили прикрашеним до свят каміном, а в четвертій показали пару манекенів, що катаються на ковзанці.

У п’ятій вітрині два манекени, мати та донька, готують пряниковий будинок. А в наступній діти-колядники стоять на порозі будинку, поруч зі сніговиком і лісовими тваринами. Останню вітрину присвятили святковій вечері.

Зимові вітрини ЦУМ декорували хвоєю та святковими вогниками. Композицію доповнили мініатюрними будинками, зимовими птахами та тваринами на центральному вході. Усі поверхи всередині універмагу також прикрасили до новорічних свят.

Цього року партнером ЦУМ в оформленні вітрин і фасаду стала студія дизайну та флористики LORASHEN.

Переглянути новорічні вітрини можна за адресою вулиця Хрещатик, 38.

САЙТ
FACEBOOK
INSTAGRAM

 ЦУМ – перший торговий об’єкт формату department store в Україні.


Матеріал підготовлено за підтримки ЦУМ