Торговий центр Vernissage Lviv Mall розпочав роботу поряд з площею Ринок. Головна ідея простору – тут продають товари виключно українських брендів.

Vernissage Lviv Mall побудували у кількох хвилинах від площі Ринок

У Vernissage Lviv Mall можна придбати речі й сувеніри від локальних виробників, пообідати й побачити місто з оглядового майданчика на шостому поверсі. У торговому центрі також працює картинна галерея і туристичний сервіс, де гості можуть більше дізнатися про Львів. 

У новому торговому центрі є: магазини ювелірних прикрас, косметики, парфумерії та живих квітів. Також пропонують авторські сувеніри з символікою України та Львова. Особливу увагу приділили вибірці одягу – у Vernissage Lviv Mall більше 30 магазинів українських брендів.

«ТЦ Vernissage Lviv Mall – це концентрація українських брендів, дизайнерів одягу, виробників сувенірної продукції. Ми ретельно підходили до їхнього відбору, щоб дати львів’янам та гостям міста вдалий і незабутній досвід якісного шопінгу та customer experience», – зазначає директор з розвитку Петро Пуняк.

На п'ятому поверсі центру відкрили кафе з львівською кавою, повноцінним меню та кальянами.

А у туристичному сервісі можна отримати консультацію, скористатися безкоштовною послугою виклику таксі, замовити прокат автомобіля, скористатися послугами екскурсовода, купити авіаквитки, забронювати номер в готелі або апартаменти, а також обміняти валюту. Туристи, які зайшли в торговий центр перед від’їздом, можуть скористатися камерою схову на нульовому поверсі.

Де: Львів, вул. Шевська, 12
Коли: торговий центр – щодня з 10:00 до 22:00;
оглядовий майданчик і ресторація – щодня з 10:00 до 02:00
Сайт
Facebook
Instagram


Матеріал підготовлено за підтримки Vernissage Lviv Mall