Онлайн-ресурс для пошуку роботи robota.ua запустив осінню рекламну кампанію в колаборації з українською хіп-хоп і реп-виконавицею Alyona Alyona.

Гасло нової рекламної кампанії: «Потрібні люди в потрібному місці». За словами команди robota.ua, це також є головною цінністю компанії, адже онлайн-ресурс створили для того, щоб кожен пошукач знайшов роботу, на якій він зможе реалізувати свій потенціал.

У відеоролику для рекламної кампанії Alyona Alyona допомагає пошукачеві Віталію знайти місце роботи. Замість карєрних сходів вони використовують карєрний ліфт і піднімаються на ньому до потрібного поверху.

Нову рекламну кампанію створили у колаборації з Alyona Alyona

«Наша історія – про реальний пошук роботи, реальні проблеми та страхи, з яким стикається кожен пошукач. Це і поганий колектив, де колеги цькують тебе, і неадекватний керівник, працювати з яким неможливо, і відсутність кар’єрного зростання. Ми знаємо, що все це дуже неприємно і стресово, але не хочемо, щоб люди на цьому зупинялися», – коментує рекламну кампанію її організаторка – бренд-менеджерка robota.ua Юлія Жемова.

 robota.ua – онлайн-сервіс з пошуку роботи в Україні, який допомагає пошукачам та работодавцям знаходити роботу та працівників.

Розмістити резюме
або
Завантажити додаток robota.ua


Матеріал підготовлено за підтримки robota.ua