19 та 20 липня в Одесі вперше пройде фестиваль локальної гастрономічної кухні True&Local. Його організовує команда «Лавки Традицій» у магазині Le Silpo.

У фестивалі True&Local візьмуть участь 32 фермери з усієї країни

Одеський фестиваль True&Local це:

 Фермерський маркет
На фестиваль приїдуть 32 фермери з усієї країни, зокрема з Одеси. Вони представлять: сезонні овочі, крафтові продукти, суперфуди, в’ялені ковбаси та спеції. А також буковинський сидр, карпатські сири і чернігівські соки.

 Майстер-класи від одеських шефів та кулінарів
Обидва дні фестивалю будуть проводити майстер-класи з приготування авторських страв і місцевих делікатесів. Для цього на True&Local запросили шефа ресторану Bernardazzi Олександра Йоурза, Сашу Стукальську з Benjamin wine&bar та Ніку Лозовську з ресторану Dizyngoff. Також у марафоні майстер-класів візьме участь Андрій Величко, бренд-шеф ресторанів Савелія Либкіна. 

 Сезонне меню
Бренд-шеф «Лавки Традицій» Марко Черветті спеціально для фестивалю розробив нові страви з фермерських продуктів. Спробувати їх можна буде лише під час фестивалю в Одесі. 

 Аперитив у Bar de la Marinе
У барі Bar de la Marine від Le Silpo Марко Черветті подаватиме тапаси, устриці та равликів, а гості зможуть спробувати пиво і вино від місцевих виробників. Крім того, Олександр Йоурз разом із бренд-шефом «Лавки Традицій» влаштує імповізацію в стилі гастро-панку.

Коли: 19 липня 15:00-20:00, 20 липня 11:00-16:00
Де: місто Одеса, вулиця Генуезька, 24/2
Скільки: вхід вільний
Facebook


Матеріал підготовлено за підтримки «Лавки Традицій»