Club Med – це французька компанія, яка об’єднує понад 70 готелів у різних куточках планети. У мережі готелів Сlub Med гостям вперше запропонували all-inclusive і дитячі клуби.

The Village Україна спільно з Сlub Med пояснює, яка особливість роботи курортів і які послуги вони пропонують.


70 куточків для літнього і зимового відпочинку

Усі курорти Club Med розташовані серед особливих природних ландшафтів або заповідних зон: від Швейцарських Альп, Сицилії, Туреччини до островів Карибського басейну, Індійського океану, Азії та Африки. Є готелі різних категорій – від 3 до 5 «тризубців» (внутрішня система оцінювання, що не є прямим аналогом «зірок»).



Premium all-inclusive

Усі готелі, незалежно від рівня, працюють за системою premium all-inclusive. Це стосується не лише харчування, а й розваг, спортивних занять, дитячих клубів, спа-центрів.



70 видів спорту

Вітрильний спорт, водні лижі та вейкбординг, віндсерфінг, падлбординг, гребля на байдарках, теніс, гольф, фітнес, йога та інші спортивні активності вже включені у вартість відпочинку. А в Пунта-Кані (Домініканська Республіка) у готелі Club Med Punta Cana є навіть спеціалізований цирковий майданчик, розроблений у партнерстві з Cirque du Soleil.



Зимовий відпочинок: включені скі-пас та інструктор

У вартість зимового відпочинку у Club Med включені скі-пас та заняття у групах з інструктором. Ви катаєтеся відповідно до вашого рівня, інструктор допомагає удосконалити майстерність і планує маршрут. День катання складається з двох частин з перервою на обід та глінтвейн у готелі.



Дитячі клуби

Курорти Club Med мають спеціальні умови для відпочинку дітей. Тут приймають малюків віком від 4 місяців у Baby Club Med (також є цілодобовий доступ до кімнати, де є все необхідне для догляду за немовлятами), для дітей від 2 до 3 років організований Petit Club Med, від 4 до 10 років – Mini Club Med, а від 11 до 17 – Junior’s Club Med. Дитячі клуби Baby Club і Petit Club доступні за додаткову плату.



Висока французька кухня

Меню курортів Club Med складають під керівництвом майстрів-володарів мішленівських зірок. Харчування за системою premium all inclusive складається зі сніданків, обідів, вечерь, закусок у перервах і безкоштовного бару.



Персонал G.O - Gentil Organisateur

На курортах Club Med працюють люди, яких компанія самостійно навчає і розвиває. Їхня робота – бути уважними до деталей і дбати про комфорт гостей. За час своєї діяльності Club Med став ком’юніті й має велику базу постійних клієнтів.



Екологічна та соціальна відповідальність Club Med

Club Med турбується про екологію, місцевий розвиток та рівноправ’я: 77% курортів відзначені сертифікатами Green Globe. Готелі використовують сонячні батареї, контролюють споживання води, електрики та кількості харчових відходів. 75% вакансій створюються на місцях, а 90% закупівель відбуваються у локальних постачальників. Забудова займає лише 7% площі курортів.


Оберіть свій відпочинок у Club Med

Офіційне представництво Club Med в Україні

м. Київ, вул. Велика Житомирська, 20

(044) 200 03 03

Ліцензія ДАУТК АЕ №185844 від 24.05.2013 р.

Спланувати відпустку

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕННО ЗА ПІДТРИМКИ