9 вересня у комплексі «Торонто-Київ» пройде черговий міський ярмарок квітів Kyiv Flower Market. Цієї осені ярмарку виповнюється 2 роки, і головною його темою став Essential Consuming – свідомий спосіб життя. Також, цього разу ярмарок квітів стає благодійним. Kyiv Flower Market триватиме лише один день, з 10:00 до 23:00.

Дізналися, що нового на Kyiv Flower Market: Essential Consuming та зібрали 10 причин не пропустити ярмарок цього разу.

Найбільший асортимент квітів на одній локації

На ярмарку можна буде знайти велику кількість квіткових бутиків, флористів-декораторів, квіткових ательє та садових центрів Києва. Квіти можна буде придбати на торгових точках, а також, подивитися на арт-інсталяції від учасників. Великий вибір найрізноманітніших рослин – хіба не причина піти додому з букетом для себе чи когось із близьких. Філософія Kyiv Flower Market в тому, що для квітів не потрібно шукати особливого приводу.

Допомога дітям

Сама присутність на ярмарку може допомогти дітям. Частина суми від продажу квитків та усі кошти від благодійного аукціону, який пройде на ярмарку, підуть на придбання обладнання для дитячої реанімації.

Свідомий шопінг

Vintage Charity Market – благодійний ярмарок вінтажних речей, що вже проходила в Одесі. Цього разу Vintage Charity Market стане партнером квіткового ярмарку та вперше пройде у столиці. Крім того, додатковий бонус від купівлі вінтажних речей – це свідомий підхід до одягу та екологічність. Адже так не створюється додаткового сміття та не стимулюється виробництво.

Дитяча зона

Цього разу партнером Kyiv Flower Market став екологічний концепт-стор дитячого одягу Milk Kids Eco Concept Store. Команда магазину вперше в Україні зібрала на одному майданчику 100% натуральний дитячий одяг зі всього світу, який можна буде придбати на ярмарку. Різні активності та майстер-класи для дітей влаштує дитяча школа «Дім талантів».

Аукціон та dj-сет

Увечері на ярмарку пройде благодійний аукціон мистецтва, декору та предметів дизайну від знакових брендів та киян. Ведучим аукціону буде Ігор Посипайко. Ярмарок завершиться dj-сетом на терасі від Філіппа Марковича.

Спеціальні коктейлі

Аперитивним партнером вечірки став бренд Martini, який підготував для гостей свій фірмовий коктейль Martini & Tonic. Насолоджуватись напоєм та авторським сетом закусок від італійського шеф-кухаря Лоренцо Кого – одного з наймолодших власників зірки Michelin – можна буде у спеціальному барі, що працюватиме впродовж усієї події.

Фірмові страви

Ресторан та кондитерська-пекарня Bassano пригощатиме гостей маркету фірмовими стравами. У Food Zone варто йти за італійськими паніні та салатами. А у Flower Bar – за коктейлями з квітковими акцентами. Здорову їжу на ярмарці пропонуватимуть GreenChef та Yaro. 

Лекції про щастя та свідомий спосіб життя

Усі гості ярмарку можуть відвідати лекції про любов, щастя та свідомий спосіб життя. Вони пройдуть у новому інтелектуальному просторі mOre. Серед спікерів: Дарія Марусик (Soon Store, Fashion Revolution), Євгенія Аратовська (No waste), Даша Зарівна (Charitum) та Дарія Малишко (Anywelimag). Вартість лекцій включена у вхідний квиток.

Майстер-класи

У рамках ярмарку проведуть безкоштовні квіткові майстер-класи від школи флористики Asant school та флористів Fler de Lis.

Фото на пам'ять

На території ярмарку облаштують фотозони та декор – усе для фото в Instagram. Зробити знімок можна буде і з власним улюбленцем, адже Kyiv Flower Market – dog-friendly ярмарок. Роздрукувати знімки можна у інстабоксі від Anywellmag.

Піти на ярмарок

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ