Пухнасті кучері, локони та розпущені коси – це, безумовно, красиво. Але скажімо чесно: не тоді, коли доводиться мати з ними справу у вагоні метро в час пік, у літаку чи на концерті, там, де перебуваєш занадто близько з незнайомими людьми. Візьміть за правило збирати волосся в транспорті та в інших місцях, де багато людей. По-перше, ви самі ні за кого не зачепитеся. По-друге, ваше волосся не потрапить нікому в обличчя.

Катя Луковникова


співзасновниця перукарні

Ще з уроків ОБЖ пам’ятаю: якщо перебуваєш у натовпі, варто забрати елементи, які можуть чіплятися, як-от шарфи, пояси та довге волосся. Тепер усе стало просто: є пружинні гумки для волосся, які називаються invisibobble – вони не заплутуються у волоссі, не ламають пасмо та не вбирають вологу, якщо раптом руки опиняються у воді. Одна така гумка у мене завжди є на зап’ясті, щоб у будь-який момент можна було зібрати волосся.

Порада: якщо у вас довге волосся, завжди беріть з собою шпильку чи гумку. Вона знадобиться, якщо ви будете їхати в транспорті, ліфті чи потрапите в тісне приміщення з іншими людьми.

ТЕКСТ: Таня Сімакова