The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділятимемо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір для бойових медиків.

   

Хто запустив збір: Збір ініціював благодійний фонд «Вдячні», який займається організацією благодійних ініціатив, що поєднують креативну й медичну індустрії. Загалом волонтери фонду відправили понад 20 тонн гуманітарної допомоги, придбали медичне обладнання вартістю 2,7 мільйона гривень і «закрили» понад 500 запитів військових і бойових медиків.

Зараз триває командний збір «Кермо порятунку», щоби акумулювати 1 000 000 гривень на купівлю деталей і виготовлення баггі для евакуації поранених на Запорізькому напрямку.

У зборі беруть участь 10 українських художників: Waone (Володимир Манжос), Aec Іnteresnі Kazki (Олексій Бордусов), Ірина Максимова, Борис Bios, Валентин Лапшин, Feros (Сергій Грех), Vova Keno, Андрій Роїк, Дзвіня Подляшецька й Anton Hudo.

Кожен із художників відкрив персональну банку для збору коштів. Ось, наприклад, банки Waone й Ірини Максимової. Крім того, є функція «Рандомна банка».

Кожен, хто зробить донейт на суму кратну 300 гривням, автоматично візьме участь у розіграші картини митця, на банку якого задонейтив гроші. Більше благодійних внесків – більше шансів виграти картину. Роботи українських митців можна переглянути в 3D-артгалереї.

Підтримати збір можна тут.

   

«Збір тижня» – формат, який ми будемо випускати регулярно. Великі збори українських благодійних фондів редакція системно висвітлює в новинних форматах на всіх платформах. Мета цього формату – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці.

Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] із позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.