The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділятимемо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір для спецпідрозділу ГУР МОУ Kraken.

   

ХТО ЗАПУСТИВ ЗБІР: Збір ініціювала Таня Каменєва, засновниця проєкту VsimDim і БФ Shields разом із Наті Гресько, співведучою проєкту «Ебаут» і колишньою продюсеркою The Village Україна. Фонд працює з 8 березня 2022 року і з того часу зібрав уже 78 мільйонів гривень

Зараз триває збір 4 260 000 гривень на 100 коліс для трофейних БТР. Це забезпечить безперебійну роботу автопарку БТР-82А впродовж цілого року.

У зборі беруть участь 60 дівчат, серед яких співачка Лілу45, режисерка Анна Копилова, архітекторка Ія Турабелідзе, засновниця Leila Bakery Лейла Туваклієва, директорка «Дикого театру» Ярослава Кравченко, засновниця БФ «Агенти крові» Олена Балбек, заступниця Міністра економіки України Тетяна Бережна й інші. 

Фото для збору зробив Роман Пашковський. Раніше ми публікували його портрети з деокупованих міст Київщини.

Можна підтримати збір донейтом на загальну банку або підтримати окремі банки учасниць командного збору.

Підтримати збір можна тут.

   

«Збір тижня» – формат, який ми будемо випускати регулярно. Великі збори українських благодійних фондів редакція системно висвітлює в новинних форматах на всіх платформах. Мета цього формату – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці.

Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] із позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.