The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір Big City Lab на такмед: урбан-бюро розігрує три книжки про дружні міста за донейт від 100 гривень.

 Підтримати збір донейтом можна тут.

   

Команда урбан-бюро Big City Lab долучилася до командного збору UaFirstAid на складники для 400 аптечок.

Серед книжок, які розігрують за донейт:

  • «Альбом безбарʼєрних рішень» – посібник від Big City Lab для архітекторів і проєктувальників, які хочуть створювати безбар’єрні простори.
  • «Дослідження доступності міських просторів» також створене командою урбан-бюро. Книгу називають «дороговказом для тих, хто впливає на доступність у містах, але не знає, з чого почати».
  • книжка для дітей «У міста є я» Ірини Озимок, яка розповідає, як функціонує й змінюється місто, як на нього впливають технології, споживання, клімат і комп’ютерна революція, а також яка роль людини в цьому.

Дві з цих книжок не продаються й доступні лише в електронному форматі.

Щоби долучитися до збору, потрібно надіслати донейт від 100 гривень. Надіслати донейт можна за посиланням.

   

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] з позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.