У Unit.City відкривають безоплатний NGO (non-governmental organization) кластер під назвою Ecosystem Hub для громадських й освітніх ініціатив.

Цільова аудиторія програми – це стейкхолдери технологічної екосистеми України, що займаються її розвитком і не є суто бізнес-інституціями, пояснюють у Unit.City. Ці організації не мають мати зв’язків із Росією й мають бути зареєстровані як юридична особа в Україні.

Це, зокрема, інкубатори й акселератори; кластери, платформи, освітні спільноти й навчальні інституційні проєктні об’єднання; R&D центри; урядові й неурядові організації (ІТ-асоціації й дотичні до них, місцеві об’єднання, українські й іноземні урядові організації).

Учасники кластеру отримають безоплатні фіксовані робочі місця в Unit.City, а також доступ до всієї інфраструктури й екосистеми парку. Обіцяють також менторські й експертні сесії, участь у локальних і міжнародних профільних івентах й інтеграцію до ком’юніті Unit.City, яке складається з більш ніж 130 резидентів (Ajax, Samsung, Bolt, Robota.ua, ДТЕК, Helsi, Forbes).

Хаб працюватиме до кінця 2024 року, його ініціатори розраховують залучити більше 50 ГО, які стануть резидентами хабу. Якщо проєкт стане успішним, то функціонуватиме постійно.

Заявки прийматимуть у три черги: до 15 березня, до 15 травня й до 15 липня. Щоби подати заявку, треба заповнити анкету. До проєкту вже приєдналися UVCA й SET University.

   

Команда платформи «Моє Місто» запрошує активістів на безоплатне навчання в акселераторі з краудфандингу «Місто змін». Взяти участь у програмі можуть громадські організації, волонтерські ініціативи й об’єднання активістів. Подати заявку можна до 10 березня.