Фінансовий сервіс NovaPay, що входить до групи компаній «Нової пошти», запустив бета-версію мобільного застосунку. Там можна відкрити платіжний рахунок й оформити віртуальну картку.

NovaPay – єдина в Україні фінтех-компанія, що не є банком, але має розширену ліцензію НБУ на обслуговування рахунків і випуск карток, кажуть у команді сервісу.

У застосунку NovaPay доступні перекази на картки й рахунки за всіма можливими реквізитами, а також усі види платежів: за комунальні послуги, інтернет або ТБ, штрафи й податки, поповнення мобільного тощо, відзначають у NovaPay. Поки що карткою можна скористатися тільки в Україні.

Також можна оплачувати послуги «Нової пошти»:

  • оформлення посилки в кредит і сплату за неї;
  • отримання на картку післяплати за посилки;
  • відправлення переказу з картки до відділення.

Зображення надане Nova Pay

Відкриття рахунку, його обслуговування, а також усі платежі, перекази й зняття готівки на суму до 100 тисяч гривень безкоштовні.

Картку можна привʼязати до електронного гаманця Google Pay, також доступний також випуск пластикової картки від MasterCard. Пластикову картку можна замовити в застосунку й забрати у відділенні «Нової пошти».

Щоб почати користуватися мобільним застосунком NovaPay, потрібно зареєструватися в «Дії».  Завантажити застосунок можна в Google Play за посиланням.

   

NovaPay – це міжнародний фінансовий сервіс, що входить до групи компаній «Нової пошти» й надає платіжні сервіси у відділеннях. За даними НБУ, компанія обслуговує 35% від загального обсягу внутрішньодержавних грошових переказів. Розширену ліцензію НБУ NovaPay отримала в травні.

   

Раніше «Нова пошта» запустила послугу факторингу післяплати. Це можливість для підприємців отримати кошти за відправлений товар ще до того, як покупець отримає посилку та сплатить за покупку на пошті.