Онлайн-хімчистка Mink відкрила перший офлайн-простір у Київській області та планує відкрити другий у ТРЦ Respublika Park, повідомляють у Fozzy Group.

Офлайн-простір працює у селі Лісники за адресою вулиця Ватутіна, 170. «Найближчим часом» також відкриють другий простір Mink у «Сільпо» в ТРЦ Respublika Park.

Офлайн-простір працює за принципом самообслуговування. Речі треба залишити в спеціальному мішку з індивідуальним номером, далі ввести контактні дані (за допомогою адміністратора чи самостійно). У Fozzy Group кажуть, що прийом речей триває не більше п’яти хвилин.

 

 

Далі комунікація відбуватиметься в смартфоні. Зворотнє доставлення безоплатне (кур’єром за адресою гостя або в офлайн-простір).

   

Онлайн-сервіс хімчистки Mink від Fozzy Group повноцінно запрацював у Києві після тестового режиму в серпні 2022 року. Назва Mink означає «Мінімум клопотів». 

Замовити чистку речей можна на сайті. Кур’єр за адресою у Києві має приїхати протягом двох годин, зателефонувавши за 30 хвилин до приїзду. За Києвом чи в регіонах речі забирають кур’єри «Нової пошти». Забір та доставлення в обох випадках безоплатні. У сервісі кажуть: щомісяця кількість замовлень зростає на 10-35%, залежно від сезону. В середньому гість замовляє чистку трьох речей.