Американська компанія й аеропорт «Бориспіль» спільно відновлюватимуть інфраструктуру аеропорту «Бориспіль» , повідомляють на сайті аеропорту.

Компанія Аecom й аеропорт «Бориспіль» підписли меморандум, який передбачає об’єднання зусиль для відновлення й модернізації інфраструктури аеропорту «Бориспіль» й авіаційного сектору України загалом.

Фахівці AECOM надаватимуть інформацію й консультаційну підтримку  з реконструкції аеропорту. Також передбачено просування проєктів, які важливі для відновлення авіазв’язку зі світом і є ключовими для авіаційного сектору країни.

Компанія Аecom допомагала післявоєнній відбудові в Іраку, Афганістані й Боснії, а також у відновленні після стихійних лих у Непалі, Гаїті, Японії, Індонезії й країнах Карибського басейну.

Аеропорт «Бориспіль» не обслуговує пасажирські рейси з 24 лютого 2022 року, відколи Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

   

У червні аеропорт «Бориспіль» відкрив тендер на майже 52 мільйони гривень, зокрема для прибирання закритих терміналів і паркінгу.