Магазин мережі «Сільпо», дизайн якого присвячений мультфільму «Мавка», відновить роботу в ТРЦ Blockbuster Mall із 1 грудня, повідомили у Fozzy Group.

Супермаркет почав роботу в листопаді 2019 року. Незадовго до повномасштабного вторгнення РФ був зачинений на реконструкцію. Після початку бойових дій локацію законсервували.

Магазин матиме торговельну площу 2100 м² і стане найбільшим супермаркетом серед тих, які мережа запустила в умовах повномасштабного вторгнення, відзначають у Fozzy Group.

На локації працюватиме фудхол із власним меню, зокрема піцою, суші і стравами вок. Також будуть зони з фермерськими товарами від «Лавки традицій», випічкою «Крафтяр» і кулінарією.

Із грудня Blockbuster Mall перезапустять, розповідав виданню Forbes голова правління Mandarin Plaza Олександр Черніцький. Працюватимуть 100 000 м² торгової площі зі 148 000 м², тимчасом як досі були задіяні 60 000 м².

В оновленому ТРЦ територію розділили на кілька секторів, серех яких дитяча, спортивна, масмаркет-зона. Встановили ліфт, на якому люди з візками зможуть підійматися на другий поверх до дитячої території.

На локації почнуть роботу H&M і Mango, а також Allo, «Всі. Свої», Tally Weijl, Giardini, Pull Love, Ideashop, Mood, Adams, D&P, Kleo й інші бренди, пише Forbes.

Наповнення фудкорту зміниться. Крім того, запустять критий скейт-парк і ролердром площею 1814 м², спортивний майданчик і відкритий басейн. 

   

Запуск дизайнерського супермаркета став спільним проєктом Fozzy Group, студії Film.ua Group і частиною рекламної кампанії анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». Премʼєру фільму відкладали, зрештою вона відбулася в березні 2023-го, коли магазин уже був зачинений. Редакція The Village Україна спілкувалася з головним художником мультфільму «Мавка» про те, скільки тривала робота над картиною й про маркетингову кампанію довкола фільму.

   

Blockbuster Mall запустили в листопаді 2019 року й після цього декілька разів закривали через карантинні обмеження, повʼязані з пандемією COVID-19. Фактично ТРЦ так і не запрацював повноцінно. У лютому 2021-го в Blockbuster Mall почав роботу перший магазин ІКЕА в міському форматі в регіоні Південно-Східної Європи. Від початку повномасштабного вторгнення РФ бренд припинив роботу в Україні, тривають переговори про його повернення.