Онлайн-книгарня Readellion відкрила в тестовому режимі офлайн-простір на Вознесенському узвозі.

«Ми довгий час працювали як онлайн-книгарня з курованою добіркою українських й англомовних видань з акцентом на дизайн і креатив. Тепер погортати й обрати книги, журнали та зіни нарешті можна й офлайн», – кажуть у книгарні.

Модульний простір для Readellion розробило київське архітектурне бюро «Прототип». «Головне в просторі для нас – функціональність, гнучкість і модульність», – розповідають у Readellion.

У книгарні, зокрема, є металевий острів-дисплей для товарів, який можна підняти під стелю й звільнити місце для проведення воркшопу чи презентації. У Readellion кажуть, що надають перевагу менш формальним зустрічам, презентаціям локальних видань і дизайн-воркшопам.

Увесь асортимент, який є в книгарні, також можна замовити на сайті Readellion або Instagram. «Наш улюблений підхід – передивитися все онлайн, а потім прийти в офлайн-простір для фінального й більш тактильного ухвалення рішення», – розповідають у Readellion.

Коли

14:00–19:00 (з вівторка по пʼятницю)

16:00–19:00 (субота, неділя)

Де

Вознесенський узвіз, 23

  

Readellion – це українська онлайн-книгарня, яка спеціалізується на українських і закордонних графічних виданнях, зокрема зінів і журналів. Заклад на Вознесенському узвозі став першим офлайн-простором Readellion в Україні.

обкладинка й фото: Євгеній Авраменко