Медичний провайдер Helsi року запустив сервіс, який спрощує процес отримання обовʼязкових медичних довідок для зарахування до садочків, шкіл і ЗВО, а також для працевлаштування за окремими професіями.

У застосунок додали дані про форму довідок і покроковий алгоритм їх отримання.

Щоб оформити довідку в Helsi, потрібно в застосунку обрати «Сервіси» й знайти розділ «Довідки та профілактика». 

На екрані зʼявиться список обовʼязкових медичних довідок, а саме:

  • № 086-1/о – для садочка й школи;
  • № 086-о – для ЗВО;
  • № 028/о – для басейну;
  • № 083/о – для водіїв;
  • № 1-ОМК – для особистої медичної книжки.

Обравши потрібний вид довідки, користувач може переглянути, які документи, консультації лікарів й аналізи необхідні для її отримання. Після цього прямо в застосунку можна записатися на прийом до профільних лікарів на зручний час, розповідають у компанії.

Результати медоглядів, аналізи й довідки можна зберігати в розділі «Медичні документи» в застосунку й за необхідності дати доступ лікарю, роздрукувати чи переслати.

Згодом у Helsi також планують додати алгоритм, який дозволить отримувати довідки в пришвидшеному режимі. У застосунку зʼявиться перелік приватних лікарень, які надають комплексну послугу проходження медогляду й здачі аналізів для отримання довідок в одному місці.

   

Helsi.me – це сервіс запису на медичні послуги й зберігання медичних даних. Застосунком користуються понад 5,5 мільйона людей, а також близько 50 тисяч лікарів по всій Україні.

У квітні компанія запустила сервіс термінових онлайн-консультацій з лікарями, де без черг можна отримати повторний e-рецепт, відповіді на запитання щодо власного стану здоровʼя або ж направлення до вузькопрофільного спеціаліста.