Лоукостер FlixBus запустив два нові автобусні маршрути між Україною та Європою.

Зокрема, відкрили нову автобусну лінію з Чернігова та Києва до Варшави. Рейси за цим маршрутом відправлятимуться тричі на тиждень: з Чернігова та Києва у понеділок, середу, п’ятницю та суботу. З Варшави – у вівторок, четвер, суботу та неділю.

Відправлення з Чернігова відбуватиметься о 12:30, з київського Центрального автовокзалу – о 15:10, з автостанції «Київ» – о 16:00. Близько опівночі автобус проходитиме кордон, і прибуває до Варшави о 07:45 наступного дня.

Утім, час на проходження кордону може бути непередбачуваним і не залежить від перевізника, тому під час планування подорожі потрібно закладати додатковий час до наступної пересадки, попереджають у FlixBus.

У Чернігові автобуси зупинятимуться на автовокзалі за адресою проспект Перемоги, 3. Це перша лінія FlixBus до Чернігова. Вартість квитка стартує від 1699 гривень.

Також запустили новий рейс із Києва до столиці фінляндії Гельсінкі з пересадкою у Варшаві. Це перша лінія FlixBus, відкрита до Фінляндії. 

Маршрут включає поїздку на поромі між Талліном та Гельсінкі. Зробивши пересадку у Варшаві, поїздку можна продовжити через Литву, Латвію та Естонію.

Після порому Фінською затокою автобус зупиняється у Гельсінкі, Еспоо, Сало, Турку, Райсіо, Порі, Нерпіо та Ваасі.

Щоб забронювати квиток з пересадкою, треба вказати бажаний напрямок на сайті FlixBus – система сама запропонує готовий маршрут, який містить пересадку.

 

Мережа FlixBus налічує 24 прямі автобусні лінії з України до шести європейських країн: Німеччини, Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини та Австрії. 

Між Києвом і Варшавою працюють сім ліній FlixBus, зокрема лінія з Києва до двох польських аеропортів. Українська мережа має також два прямі рейси до аеропорту Будапешта.