Віртуальні банківські картки Revolut перестали бути доступними для українських переселенців у ЄС, помітили користувачі сервісу.

За допомогою цих карток українці, які виїхали до країн Європи, могли розраховуватися в локальній валюті або знімати готівку, зв’язавши програму з українським банківським рахунком.

Компанія оновила вимоги реєстрації, тепер нові клієнти-українці повинні підтверджувати своє право на проживання в ЄС, щоб отримати віртуальну картку, повідомили в компанії у відповідь на запит The Village Україна. Документи, що підтверджують таке право, можуть відрізнятися залежно від країни, додали в компанії.

Нові вимоги не вплинуть на українських клієнтів, які вже користуються картками, кажуть у Revolut. За інформацією компанії, таких користувачів понад 500 тисяч.


Revolut зробила картки доступними для українських переселенців у березні 2022 року. Тоді скасували вимогу про підтвердження права на проживання, яке зазвичай потрібне для відкриття рахунку електронних грошей в ЄС. Компанія також скасувала низку комісій за перекази та обмін валют для українських користувачів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі