Google пропонує «Літню спеціальну пропозицію» для співробітників, які можуть зі знижкою залишитися на ніч у готелі на території кампусу. Ця пропозиція є частиною загальних зусиль компанії, щоб повернути співробітників в офіси, пишуть CNBC.

Штатні працівники можуть забронювати номер у готелі на території кампусу в Маунтін-В’ю за 99 доларів за ніч. Спеціальна програма триватиме до 30 вересня.

За такої вартості за місяць треба платити 3000 доларів, підкреслили співробітники у внутрішніх дискусіях. Більшість з них зазначили, що такий варіант їх не цікавить.

Оскільки акція призначена не для санкціонованих ділових поїздок, компанія не відшкодовуватиме таке проживання й вимагатиме від працівників використовувати свої особисті кредитні картки.

Готель, що належить Google, розташований у новому кампусі в Маунтін-В’ю, Каліфорнія. Компанія його відкрила у 2022 році. Кампус площею 17 гектарів розташований поруч із дослідницьким центром Еймса NASA та вміщує 4000 співробітників, які працюють над рекламними продуктами Google.