Платформа з працевлаштування Lobby X запустила спеціальний сайт з актуальними вакансіями до Збройних сил України.

Механізм працює як для цивільних, які хочуть мобілізуватися, так і для чинних військовослужбовців, які можуть обійняти посаду, більш релевантну їхньому досвіду й навичкам.

«Представлені вакансії різного профілю: від бойових і медичних до креативних та айтішних. Сучасні підрозділи потребують відеографів, піарників, бізнес-аналітиків, UI/UX-дизайнерів, HR-менеджерів, IT-розробників, водіїв цивільного й військового транспорту, саперів, розвідників, снайперів, лікарів й інших спеціалістів», – прокоментували в агенції.

Платформа виступає посередником між людиною, що хоче доєднатися до армії на конкретну посаду, і підрозділом. Lobby X розміщує вакансії на своїх ресурсах, робить первинний відбір кандидатів відповідно до вимог і надсилає кандидатури працедавцю. Наступні етапи відбору відбуваються вже на стороні військових.

Lobby X прямо співпрацює з військовими частинами й передає відгуки лише в той підрозділ, який обрав кандидат. 

Станом на зараз Lobby X працює з 86 підрозділами. Серед військових працедавців платформи – Міністерство оборони, Кіберсили ЗСУ,«Вовки Да Вінчі» 67 ОМБр, 93 ОМБр «Холодний Яр», бригади «Гвардії наступу» й інші структури Сил Оборони. 

Переглянути вакансії до українського війська можна тут.