Армія РФ ударила двома ракетами Кривому Рогу. Одна з них влучила в девʼятиповерхівку – одна людина загинула, ще 10 отримали поранення, повідомляє очільник МВС Ігор Клименко.

UPD. 18 людей отримали поранення внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу, повідомляє ДСНС.

UPD. Кількість загиблих зросла до двох, 25 людей отримали поранення, повідомляє Офіс генпрокурора.

UPD (станом на 12:40). Кількість загиблих зросла до чотирьох, серед них – 10-річна дитина. Поранення отримали 43 людини, повідомляє ДСНС.

UPD (cтаном на 16:36). Кількість загиблих у Кривому Розі зросла до п’яти, серед них дитина. Також 64 людини отримали поранення, із них п’ятеро дітей віком від 4 до 17 років. Більшість поранених будуть лікуватися вдома, але понад 20 людей залишаються в лікарнях, повідомляють у Дніпропетровській ОВА.

UPD 17:07. Кількість постраждалих зросла до 73 людей, серед них вісім дітей. У стаціонарі перебувають 22 поранених, зокрема двоє дітей. Також двоє людей у важкому стані, уточнює керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

UPD. Станом на 18:00 загинуло шестеро людей, серед яких дитина. 50 людей постраждали, серед з них п’ятеро дітей та рятувальник. Врятували три людини, серед низ дитина 2013 року народження, евакуювали 30 людей, уточнюють у ДСНС.

Станом на 19:00 пошукову операцію завершили, повідомляють у ОВА. Унаслідок російського обстрілу загинули шість людей, 75 людей отримали поранення. Врятували трьох людей, серед яких десятирічна дитина, повідомляють у МВС.

Російський снаряд зруйнував секцію житлового будинку з четвертого по девʼятий поверхи.

Друга ракета російських окупантів влучила в чотириповерховий навчальний заклад. Під завалами можуть перебувати люди, кажуть в МВС. Там виникла пожежа, рятувальники з ДСНС гасять вогонь і розбирають завали.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Дмитро Лубінець