У Броварах зріжуть 13 каштанів для будівництва нового закладу McDonaldʼs, пише «Трибуна Бровари» з посиланням на Державну екологічну інспекцію.

Дерева на вулиці Київській приберуть, щоби відкрити підʼїзні шляхи для другого закладу мережі в місті. Поліція Київської області вже погодила схему організації дорожнього руху.

Крім того, Мінінфраструктури не дозволило перевірити в забудовника ТОВ «Смайл Контракшн» дотримання вимог містобудівного законодавства, розповів виданню начальник управління інспекції й контролю Броварської міськради Богдан Мельниченко.

ТОВ «Смайл Контракшн» уже сплатило місту за видалення дерев суму в 455 тисяч гривень. Крім того, для міста придбали 20 сакур і 20 деренів, їх висадили в парку «Перемога».

UPD. У відповідь на запит The Village Україна в McDonald’s відповіли, що узгодили видалення каштанів із місцевою владою. За видалення дерев до бюджету міста сплатили 455 836 гривень, а також додатково надали місту більш ніж утричі зелених насаджень: 20 кущів дерен Коуза і 20 сакур Канзан, які вже висадили.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Видалення дерев і кущів на вулиці Київській у Броварах міська рада дозволила 28 березня 2023-го. McDonaldʼs на Київській, 162, стане другим закладом мережі в місті. Перший розташований на вулиці Київській, 239.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі