Український сервіс доставки медикаментів Liki24.com запускає старап Nasnaga, що організовує персоналізовані й регулярні чекапи та поєднує користувачів із професіоналами зі сфери здоров’я та спорту.

Nasnaga працює на основі шестимісячних циклів. Кожен цикл складається з основних трьох блоків: «Діагностика», «Відновлення», «Трансформація». На кожному етапі клієнта супроводжує хелс-коуч (спеціаліст із превентивної медицини й довголіття).

  • «Діагностика» включає в себе персоналізований лабораторний чекап і заключення лікаря. За результатами діагностики під клієнта створюють план здоров’я на наступні пів року.
  • «Відновлення» полягає в тому, щоб відновити дефіцити нутрієнтів, вітамінів, мікро- й макроелементів за допомогою корегування раціону харчування.
  • «Трансформація» включає в себе пропрацювання рекомендацій із персонального плану здоров’я щодо звичок, способу життя й додаткових індивідуальних запитів клієнта.

Після проходження шестимісячного циклу, починається новий цикл, який включає ті самі блоки, але ці блоки вже мають нове наповнення, відповідне до динаміки показників в аналізах і стану організму, цілей й обставин людини.

Сервіс доступний для користувачів з України, Великої Британії, Польщі й інших країн ЄС українською й англійськими мовами. 

Зараз сервіс знаходиться в режимі тестування, проте його вже встигли спробувати більше 100 користувачів.

Стартап створений за ініціативи співзасновника проєкту Liki24.com Антона Авринського, співзасновника Lab24 і TerraLab Володимира Нерубенко й підприємця Івана Ляшенко (Genesis, McKinsey).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У грудні 2022 року український сервіс здачі аналізів Lab24 почав роботу в Польщі. Можна записатися на експрес-візит у більш ніж 200 лабораторій у 70 містах Польщі чи замовити виїзд медсестри додому для здачі аналізів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі