Європейська компанія автобусних перевезень FlixBus запускає третій маршрут до Німеччини: Вінниця – Кельн. Він проходитиме через Львів, Берлін і Ганновер.

Маршрут буде таким: Вінниця – Хмельницький – Тернопіль – Львів – Берлін – Магдебург – Брауншвейг – Ганновер – Білефельд – Дортмунд – Ессен – Дуйсбург – Дюссельдорф – аеропорт «Кельн/Бонн».

За даними ООН, у Німеччині знаходиться найбільша кількість вимушено переміщених осіб з України серед всіх країн ЄС. Це підтверджує попит на подібні рейси.

Автобуси щодня будуть відправляти в обох напрямках. Час у дорозі від Вінниці до аеропорту «Кельн/Бонн» становить 33 години з урахуванням зупинок і закладеним часом на перетин кордону (близько чотирьох годин). Реальний час у дорозі залежить від обставин перетину кордону.

Перший рейс відбудеться 25 липня. Квитки вже в продажу. Забронювати їх можна тут.

Ціна квитка залежить від того, наскільки заздалегідь його придбали, а також наскільки заповненим є автобус. Що раніше купувати квиток, то дешевше він буде. Наприклад, на популярні відрізки між Львовом і Берліном, між Львовом і Ганновером ціни стартують від 2799 гривень за місце. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Це вже третя лінія до Німеччини, яку запускає перевізник (також є лінії з Києва до Берліна та з Києва до Бремена). Загалом FlixBus має вже 23 прямі лінії з України в шість європейських країн: Німеччину, Польщю, Чехію, Угорщину, Словаччину й Австрію.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі