Півфінал Вімблдону, де українська тенісистка Еліна Світоліна зіграє, покажуть на великому екрані ТРЦ Gulliver. Матч почнеться 13 липня, о 15:30.

Українка зустрінеться з чеською тенісисткою Маркетою Вондроушовою, срібною призеркою Олімпійських ігор-2020 у Токіо. У чвертьфіналі Світоліна здолала польську тенісистку Ігу Свьонтек, яка очолює рейтинг жінок-тенісисток (WTA).

Українська тенісистка в чвертьфіналі Вімблдону проти польської спортсменки Іги Свьонтек

Поєдинок також можна буде переглянути на телеканалі Setanta Sports, який покаже матч безкоштовно. Там обіцяють переказати по 10 гривень за кожного унікального користувача в «Благодійний фонд Еліни Світоліної», який сприяє розвитку молодих спортсменів.

У другому півфіналі, який також відбудеться 13 липня, зіграють Арина Соболенко з Білорусі й Унс Джабір із Тунісу. Фінал пройде в суботу, 15 липня.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Еліна Світоліна – українська тенісистка, третя ракетка Жіночої асоціації тенісу (WTA) три роки підряд: у 2017, 2018 і 2019 роках. Бронзова призерка Олімпійських ігор-2020 у Токіо. Найуспішніша тенісистка в історії українського тенісу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Еліна Світоліна