«Нова пошта» відкрила перше відділення в Берліні, повідомили у пресслужбі компанії.

Німеччина стала п’ятою країною ЄС, де з’явилися відділення Nova Post. Термін доставлення з Німеччини до України складає від п'яти днів.

У Берліні відділення Nova Post працює за адресою Charlottenstraße, 79/80. У ньому приватні та бізнес-клієнти можуть отримувати та відправляти посилки вагою до 100 кілограмів.

Відділення відчинене з понеділка до суботи.

Вартість доставлення становить від 250 гривень за посилку вагою менше кілограма та до 1200 гривень за відправлення вагою до 30 кілограмів.

До кінця року «Нова пошта» планує відкрити відділення ще в чотирьох німецьких містах: Гамбурзі, Франкфурті, Мюнхені та Кельні.

Більше інформації про режим роботи відділень Nova Post у Німеччині можна знайти за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Від початку повномасштабного вторгнення РФ «Нова пошта» почала відкривати відділення в Європі. У Польщі компанія відкрила вже 19 відділень у девʼяти найбільших містах: Варшаві, Кракові, Любліні, Гданську, Вроцлаві, Познані, Жешуві, Лодзі й Катовіце. У Варшаві також працює вантажне відділення, де приймають відправлення вагою до 1000 кілограмів.

З травня 2023 року почало працювати друге відділення в Литві, а в червні «Нова пошта» вийшла на ринок Румунії – перше відділення відкрили в Бухаресті.

Крім того, на початок року анонсували відкриття Nova Post у Чехії.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі