Завдяки новій системі тарифікації «Нова пошта» вчетверо знизила вартість доставлення в США, повідомили у пресслужбі компанії.

Компанія запровадила нову градацію тарифів, у межах якої «крок» між ваговими категоріями становитиме 100 грамів.

Раніше клієнт міг сплатити за доставлення в межах лише трьох великих категорій: посилки вагою до двох, до десяти та до 30 кілограмів. Тепер тарифи стали більш гнучкими.

Наприклад, доставлення документів вагою до 100 грамів за новими тарифами коштуватиме 350 гривень замість 1300 гривень. За посилку вагою пів кілограма потрібно буде заплатити 650 гривень замість 1400 гривень, а за 15-кілограмове відправлення – 4600 гривень замість 6800.

Нова тарифікація буде єдиною як для приватних, так і для бізнес-клієнтів.

У компанії кажуть, що 70% клієнтів у США роблять відправлення вагою менш як два кілограми. Найчастіше українці продають свої товари в США через онлайн-платформи, як-от Amazon, eBay та Etsy.

Найпопулярнішими українськими товарами серед американських споживачів є національний одяг і вироби з українською символікою, декор для дому, хендмейд та крафтові товари (сувеніри, прикраси, аксесуари), відзначають у «Новій пошті».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Термін доставлення сервісом «Нової пошти» в США становить від 10 днів. Відправити посилку можна з будь-якого відділення. Міжнародну накладну можна створити самостійно через мобільний додаток.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі