Проїзд Дегтярівським шляхопроводом буде закритий із 13 червня до 30 листопада через реконструкцію, повідомляє КМДА.

На час реконструкції рух розвʼязкою організують «за принципом турбіни», буде забезпечний проїзд в усі напрямки. Також працюватимуть тимчасові світлофори, відзначають у міській адміністрації.

Зображення: КМДА

Сам шляхопровід буде закритий. У межах реконструкції споруду повністю замінять.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Аварійний шляхопровід на перетині вулиць Дегтярівської й Олександра Довженка мають замінити на новий і сучасний. Шляхопровід реконструюватимуть у складі транспортної розв’язки. Ширину й довжину мосту збільшать, облаштують велодоріжки. Крім того, відремонтують основні з’їзди й заїзди шляхопроводу, тротуари й трамвайне полотно в районі розвʼязки. Загалом будівництво триватиме 14 місяців, відзначали в КМДА.


У 2020-му від Дегтярівського шляхопроводу відколовся шматок бетону й упав на автомобіль. Уламки розбили лобове скло автівки й пошкодили капот.

Перший етап протиаварійних робіт на шляхопроводі завершили у вересні 2022-го. Зокрема, демонтували карнизні блоки, тротуарні плити й перила з боку вулиці Олени Теліги і встановили додаткові підтримувальні конструкції. Тоді ж у КМДА анонсували «масштабну реконструкцію».

Фото: КМДА

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі