Чеський приватний перевізник RegioJet відкриває непрямі залізничні перевезення з Праги до чотирьох міст України, повідомляє ЦТС.

RegioJet, який вже виконує рейси до Перемишля, де проходить пересадка на поїзди до України, домовився із «Укрзалізницею». Тепер у перевізника можна придбати квитки на маршрути з пересадкою до Дніпра, Запоріжжя, Полтави й Харкова.

Для подорожі в одному напрямку достатньо одного квитка. Вартість квитків в один кінець із Праги до Запоріжжя або Харкова стартує від 70 євро. Утім, дорога з пересадками займає досить багато часу. Так, рейс із Праги до Запоріжжя триватиме 41 годину, 10 з яких доведеться чекати у Перемишлі. Час у дорозі до Полтави складатиме близько 32 годин, до Харкова – 35 годин, а до Дніпра – 38.

У RegioJet кажуть, що в майбутньому планують додати маршрути й до інших великих міст України, що розташовані у центральній і східній частині країни. Це будуть спальні вагони, додає директор залізничного напрямку RegioJet Якуб Свобода.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


RegioJet – це приватний перевізник, який здійснює залізничні й автобусні перевезення територією Угорщини, Австрії та Німеччини. За перший рік маршруту Прага – Перемишль поїзди компанії перевезли 110 тисяч пасажирів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: RegioJet