Автобусний перевізник FlixBus відкрив нову лінію з Києва до двох польських аеропортів – Шопена й Модлін.

Маршрут також проходитиме через Житомир, Рівне, Луцьк, Люблін. Перший рейс відбудеться 30 травня.

Спочатку автобуси курсуватимуть двічі на тиждень, але з 14 червня частоту рейсів планують збільшити до чотирьох разів на тиждень, щовівторка, щочетверга, щоп’ятниці й щонеділі.

Відправлення з Центральної автостанції Києва стартуватиме о 13:30, а до аеропорту Шопена автобус прибуватиме о 5:10 наступного дня. Прибуття до аеропорту Модлін – о 6:40.

На проходження кордону у FlixBus закладають чотири години, але визнають, що це проходження може бути непередбачуваним.

У зворотному напрямку автобус курсуватиме щовівторка, щосереди, щоп’ятниці і щонеділі: виїжджатиме з аеропорту Модлін о 18:45, з аеропорту Шопена – о 20:15. Прибуття на Центральну автостанцію Києва планують о 12:55.

Вартість квитків на такий рейс стартує від 1299 гривень і може варіюватися від дня відправлення й кількості проданих квитків. Квитки вже в продажу, їх можна забронювати на сайті.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Аеропорт імені Фредеріка Шопена вважається найбільшим аеропортом Польщі, з нього виконують авіарейси до 54 країн світу. Модлін – це невеликий аеропорт у передмісті Варшави, відомий переважно як хаб для лоукост-авіаперевізників.

Це вже сьома лінія FlixBus безпосередньо між Києвом і Варшавою. Українська мережа має також два прямих рейси до аеропорту Будапешта. Загалом FlixBus має вже 21 прямий маршрут з України до шести європейських країн: Німеччини, Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини й Австрії.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі