Пральня й аквахімчистка «миттєвого формату» Delicata почала роботу в тестовому режимі неподалік від станції метро «Либідська». Там можна випрати або почистити будь-які речі за три години.

В основі формату – популярна в Європі й США концепція пралень самообслуговування, кажуть засновники. У київській пральні можна попрати й посушити речі на вагу, а також замовити індивідуальну аквахімчистку одягу й домашніх речей, як-от ковдри, подушки, пледи чи штори.

У пральні використовують професійні пральні й сушильні машини Miele з функцією аквачищення (метод делікатного чищення, зокрема, для вовняних, шовкових і пухових речей). 

Для чищення речей використовують італійську гіпоалергенну безфосфатну хімію. Також є послуга екопрання для дитячого одягу.

За дозування хімії відповідає штучний інтелект, яким оснащена кожна машина, й автоматична система подачі мийних засобів, відзначають у Delicata.

Ціни:

Прання й сушіння – 299 грн за 6 кг речей

Аквахімчистка – від 299 грн за легкий одяг і до 499 грн за верхній одяг

Прання й прасування – 99 грн за сорочку і 199 грн за комплект постільної білизни

Видалення ковтунців – від 99 грн за річ

Накрохмалювання – 99 грн

Виведення плям – від 49 грн за пляму

Чистка кожної четвертої одиниці речей безоплатна.

Поки речі чистять, відвідувачі можуть зачекати в лаунжі, де є кавомашина й Wi-Fi. Також можна залишити речі майстрам і забрати, коли буде нагода.

Над оформленням простору працювало бюро Fateeva Design. «Візуальна концепція закладу нагадує пральні самообслуговування В США і Європі, але з естетикою, яку полюбляють українці», – каже команда.

Із червня пральня прийматиме для чищення габаритні речі, як-от: великі пухові ковдри, гардини, меблеві чохли. Найближчим часом також планують запустити послугу доставлення замовлень курʼєром у радіусі кілометра від пральні.


коли

08:00–20:00

де

вулиця Антоновича, 165 (окремий вхід зліва від «Сільпо»)

телефон

068 165 16 88


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У квітні мережу хімчисток, де можна замовити чистку й ремонт одягу і взуття, запустив «Епіцентр». Перші локації почали працювати в оновлених торгових центрах в Івано-Франківську й у найбільшому ТЦ мережі на вулиці Полярній у Києві.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі