Губернатор Балі Ваян Костер пропонує запровадити систему квот на вʼїзд для іноземних туристів на 100 років, пишуть місцеві видання з посиланням на його слова.

Квоти планують ввести через велику кількість кримінальних правопорушень, які скоюють туристи, зокрема й росіяни. Із січня 2023-го з Індонезії депортували 101 іноземця, більшість з яких мала громадянство РФ.

На Балі наразі перебуває близько 50 тисяч росіян. Щоби не розбиратися з кожним окремим випадком щодо депортації, Костер пропонує запровадити загальні обмеження для туристів.

Губернатор Балі також поскаржився на те, що туристи, які мають проблеми із законом на острові, «не приносять Балі жодних коштів», а також «їдять тільки пакетований рис, їздять на мотоциклах і порушують правила дорожнього руху».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У березні 2023-го губернатор Балі Ваян Костер пропонував не видавати візи українцям і росіянам після прибуття на острів. Крім того, Костер заявляє, що подорожувальники з обох країн «через війну» приїжджають як туристи, однак потім влаштовуються на роботу й лишаються на острові.


Понад 43 тисячі росіян прибули на Балі з січня по березень 2023 року, згідно з даними Міграційного офісу на острові Балі. Наприклад, за весь 2022 рік на Балі приїхали 59,8 тисячі росіян.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі