Благодійний фестиваль «Файне місто» проведуть у Львові, на території !FESTrepublic. 

Головна мета – зібрати якомога більше коштів для підтримки бригади НГУ «Азов», чим команда організаторів фестивалю займалася від початку повномасштабного вторгнення. 

Площа території фестивалю «Файне місто» 2023 становить три гектари і є значно меншою, ніж у попередні роки. Але саме ця територія є найбезпечнішим місцем, підкреслюють в оргкомітеті фестивалю. На території !FESTrepublic і поблизу облаштовані підземні укриття, що вміщують 6000 людей.

На цій території планують відтворити такі сцени й локації: Main Stage, Dark Stage, Light Stage, паб «КайФайнемо», «Амфітеатр» і близько 15 різноманітних інтерактивних майданчиків.

Відбудеться фестиваль «Файне місто» з 28 по 30 липня 2023 року. Придбати квитки можна за посиланням.

За словами організаторів, квитки, придбані на фестиваль «Файне місто» 2022, не дійсні на благодійний фестиваль, але залишаються дійсними на фестиваль, який відбудеться після перемоги.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Фестиваль «Файне місто» – міжнародний музичний фестиваль, який щорічно відбувався поблизу Тернополя, на території іподрому.

У травні 2022 року фестиваль Faine Misto мав відбутися офлайн у Тернополі, проте місцева влада заборонила його проведення попри те, що локацією було бомбосховище. Урешті фестиваль провели онлайн. Згодом Faine Misto провели триденний фестиваль у Львові, а всі зібрані кошти передали полку «Азов».


21 квітня у Львові, у межах !FESTrepublic, пройде благодійний фестиваль Armor Fest. На заході планують зібрати мільйон гривень на придбання надлегких плит Angel Armor для парамедикинь, які працюють на фронті.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі