Благодійний фестиваль Armor Fest у межах !FESTrepublic відбудеться 21 квітня у Львові. На заході планують зібрати мільйон гривень на придбання надлегких плит Angel Armor для парамедикинь, що працюють на фронті.

Ідея заходу належить волонтеркам руху Veteranka – фіналістці Нацвідбору «Євробачення-2022», солістці гурту OY Sound System Вікторії Родько й агентці гурту Тетяні Чухрай. За їхніми словами, фестиваль Armor Fest хоче об’єднати українців, сучасних артистів і залучити молоді бренди. За один день на одній локації можна буде побачити вісім зіркових артистів, пʼять диджеїв і понад десять митців, перформанси й виставки.

Організатори фестивалю створили чотири локації – «чотири різні сцени, чотири філософії». На головному майданчику «Лютня» будуть виступи українських артистів: Data Molfar, Макс Пташник, OY Sound System, Bahroma.

Хедлайнер фестивалю – головний сюрприз заходу. Придбати речі українських брендів буде зосереджена на Charity Market Place  мерч, вініл, а також можливість разом із митцем створити шопер для себе за допомогою спеціальної техніки.

Також під час заходу відбуватиметься запис шоу «Ебаут». Квитки можна придбати вже зараз за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


!FESTrepublic – це подієвий простір, розташований за 20 хвилин від площі Ринок. Тут відбуваються фестивалі, вечірки, тематичні івенти, співпраця з локальними та світовими бендами й артистами. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі