«Укрзалізниця» пропонує українським пасажирам рейс до бази Wizz Air у румунському місті Ясси, який підлаштували під маршрут Київ – Кишинів.

Рейс Київ – Кишинів курсує у непарні дні о 17:02. На станції «Унгени» в Молдові, поблизу румунського кордону, поїзд прибуває о 07:53.

Звідти «Укрзалізниця» пропонує пересісти на поїзд Кишинів – Ясси – Сокола, який вирушає о 09:51 та прибуває до міста Ясси об 11:13. Із залізничної станції на автобусах можна дістатися міжнародного аеропорту Ясси, де розташована база лоукост-перевізника Wizz Air.

Зворотній поїзд із міста Ясси вирушає о 17:40 і прибуває до станції «Унгени» о 18:57. Звідти можна пересісти на поїзд Кишинів – Київ, який курсує у парні дати, о 20:21.

Квитки на рейс Київ – Кишинів можна придбати у застосунку «Укрзалізниці» або на сайті перевізника. Натомість квитки на поїзд між Молдовою і Румунією (Кишинів – Унгени – Ясси-Сокола) продають на сайті місцевої залізниці та в касах вокзалів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


7 листопада 2022 року залізничне сполучення між Києвом і Кишиневом відновили після 24-річної перерви.


Пізніше рейс «Укрзалізниці» Київ – Кишинів потрапив у перелік найкращих залізничних маршрутів Європи на 2023 рік за версією Lonely Planet.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі