У Києві перекрили низку вулиць через капітальний ремонт, повідомляють у КМДА.

Вулиця Льва Толстого

На вулиці Льва Толстого частково обмежили рух до 31 травня. Дорожники відновлюють капітальний ремонт на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського.

Вулиця Юрія Шумського

На вулиці Юрія Шумського частково обмежили рух до 31 травня. Там дорожники відновили капітальний ремонт і оновлюють покриття на кільцевій розв'язці, на перетині з Березняківською. Також оновлять покриття тротуарів і облаштують велодоріжки. 

Вулиця Ентузіастів на русанівці

Рух вулицею Ентузіастів перекриють із 17 березня до 30 червня. Роботи проводитимуть між будинками №15 та №37. На першому етапі на ділянці прокладатимуть нову мережу дощової каналізації.

Відповідно змінить рух автобусний маршрут №48. Рух організують за таким маршрутом: станція метро «Лівобережна» – вулиця Раїси Окіпної – Русанівська набережна – вулиця Ентузіастів – бульвар Ігоря Шамо – вулиця Ентузіастів (до Русанівської набережної).

Дніпровська набережна

Із 17 березня до 9 квітня на Дніпровській набережній частково обмежать рух через будівництво лівобережної розв'язки Дарницького залізнично-автомобільного переходу.

Між вулицями Здолбунівською та Причальною буде частково обмежено рух наступним чином:

  • 18 та 19 березня рух буде організовано однією смугою в кожному напрямку;
  • із 20 березня до 9 квітня працюватиме одна смуга у напрямку проспекту Бажана і дві смуги у напрямку проспекту Соборності.

Проспект Володимира Івасюка

Рух проспектом частково обмежили до 15 квітня. Покриття дороги будуть замінювати на кільцевій розв'язці з перетином вулиці Архипенка.

Естакада-з’їзд з Дніпровського узвозу

На цій частині дороги обмежили рух до 2 квітня. Ремонтуватимуть бар'єрне огородження на з'їзді на Набережне шосе у напрямку мосту Метро. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На Оболоні у 2023 році планують почати будівництво нової дворівневої розвʼязки. Її розташують на перетині вулиць Богатирської та Полярної.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі