«Нова пошта» відкрила відділення в польському місті Катовіце. Це вже 19 відділення Nova Post у Польщі.

Відділення Nova Post у Катовіце працюватиме за адресою вулиця Яна III Собеського, 11. Розташування й графік роботи відділення можна подивитися за цим посиланням.

У відділенях Nova Pos можна отримувати речі з України, відправляти в Україну посилки до 30 кілограмів з особистим одягом, продуктами в заводському пакованні, технікою тощо.

Термін доставлення – від 5 днів. Оплатити доставку може тільки відправник готівкою, карткою в терміналі або безконтактним розрахуноком: ApplePay чи GooglePay.

«Найчастіше українці відправляють в Україну косметику, парфуми, БАДи й вітаміни, побутову хімію, продукти харчування у заводській упакові, які не потребують спеціального температурного режиму, й одяг», – кажуть у компанії.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Нова пошта» відкрила відділення в девʼяти найбільших польських містах: Варшаві, Кракові, Любліні, Гданську, Вроцлаві, Познані, Жешуві, Лодзі й Катовіце. У Варшаві також працює вантажне відділення, де приймають відправлення вагою до 1000 кілограмів. Адреси й графік роботи відділень Nova Post у Польщі можна переглянути за цим посиланням.

Крім того, у березні 2023-го «Нова пошта» відкриває вантажне відділення у Вільнюсі. Це буде перше міжнародне відділення Nova Post у Литві.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі