Національний заповідник «Софія Київська» відкриває коворкінг у будинку консисторії («Хлібня») з 16 січня.

Коворкінг має назву «Софіт». Він розрахований на 20 місць. Обіцяють швидкісний інтернет і безперебійне електропостачання. Крім того, у приміщенні є окрема кімната для зідзвонів й укриття, передбачені клінінг й охорона. У «Софії Київській» додають, що приміщення нещодавно відремонтували.

Поруч розташований ресторан, де можна замовити собі їжу, також є кава й чай.

Щоб забронювати робоче місце, потрібно звернутися до адміністратора за телефоном 063 991 95 70. Одна година коштує 100 гривень, можна також придбати абонемент на тиждень.

Коворкінг працює з 9:00 до 18:00 у будні дні. Він розташований за адресою вулиця Володимирська, 24 (вхід із Володимирської).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ось мапа коворкінгів, які працюють у Києві під час відключень світла. Зокрема наприкінці січня на базі кіностудії Film.ua, що на Троєщині, відкрили коворкінг, а в ТЦ «Епіцентр» біля станції метро «Почайна» запустили коворкінг під назвою «Незламний хаб».


Також маркет-моллі «Даринок», що біля станції метро «Лісова», запустили «містечко незламності» з понад 1000 місць для підзарядки гаджетів. Крім того, «пункт незламності» відкрили в просторі «Цегла».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі