Фото пресофіцерки Південного регіонального управління Держприкордонслужби Іванни Плантовської, де вона відпочиває під час війни, обурили користувачів Facebook.

Пресофіцерка опублікувала фото зі свого новорічного відпочинку в Парижі (її сторінка в соцмережі наразі вже закрита).

Користувачі Facebook відзначили, що ці фото не відповідають посаді, яку обіймає Плантовська. Їх обурив й етичний бік питання – публічна демонстрація відпочинку під час війни, а також відвертість фото пресофіцерки. «У Парижі зараз проходить південний держкордон України», – іронічно пишуть у коментарях.

Водночас одна з користувачок зазначила, що у вільний від роботи час держслужбовця має право одягатися так, як захоче.

У Дежприкордонслужбі на запит «ВВС Україна» відмовилися коментувати особисте життя Івани Плантовської, водночас стверджують, що вживатимуть «відповідні заходи в межах норм законодавства». Ці рішення будуть «стосуватися подальшого проходження нею служби й виконання обов’язків за посадою», уточнив речник ДПСУ Андрій Демченко.

Він додав, що Держприкордонслужбі «дійсно прикро», що під час війни, коли більшість прикордонників захищає Україну, є ті, хто приділяє увагу лише особистому життю,  «при цьому, м’яко кажучи, хизуючись ним».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Російському дизайнеру Артемію Лєбєдєву, який раніше працював в Україні й мав нерухомість у Києві, заборонили в’їзд в Україну на десять років. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі