У Львові й Хмельницькому встановили новорічні ялинки з військовими атрибутами.

Львів

Верхівку ялинки у Львові, яку встановили на площі перед Оперним театром, прикрасили стилізованим протитанковим їжаком, виготовленим з алюмінієвого тавра.

Фото: Valeriia Zimena

Головна ялинка міста має висоту 14 метрів (у попередні роки – 17–20 метрів), повідомляє міська рада. Задля економії електроенергії на ній зменшили кількість ілюмінації, вона буде світитися лише з 17:00 до 22:00. У разі відключення світла на проспекті Свободи ялинку окремо підсвічувати не будуть.

Також у місті встановлять шопку (різдвяний вертеп) на площі Яворського, навпроти Гарнізонного храму, і дідух (різдвяну прикрасу з колосків) на Музейній площі. Різдвяного ярмарку у Львові цього року не буде.

Хмельницький

У центрі Хмельницького ялинку встановили на уламку російської ракети С-300, привезеному з Харківщини, повідомляє представник молодіжної ради Василь Камінський. Її прикрасили в синьо-жовтих кольорах.

Фото: Василь Камінський

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На Софійській площі в Києві встановили ялинку заввишки 12 метрів, її прикрасили жовто-синіми кулями, білими голубами й гірляндою, що працюватиме від генератора.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі