TikTok оновлює правила для прямих трансляцій: відтепер робити стрими зможуть лише повнолітні, також можна буде налаштувати трансляцію так, щоб вона охоплювала лише дорослу аудиторію, ідеться в блозі компанії.

Наразі в прямий ефір можуть виходити користувачі старше 16 років. Із 23 листопада лише користувачі віком від 18 років зможуть проводити прямі трансляції.

Користувачі, які ведуть стрим, незабаром також зможуть таргетувати контент лише на дорослих.

На додаток до безпекових оновлень TikTok анонсував нові інструменти для стримерів. Наприклад, можна буде вести пряму трансляцію з п’ятьма гостями. Також оновили функцію фільтрації небажаних коментарів – застосунок на основі аналізу попередніх блокувань пропонуватиме стримерам додавати нові основні слова, за якими будуть здійснюватися автоматичні блокування.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


TikTok планує створити свій музичний застосунок. Компанія ByteDance, що володіє соцмережею TikTok, подала заявку до Бюро патентів і торгових марок США на на реєстрацію TikTok Music. Bussines Insider припускає, що незабаром компанія створить власний музичний застосунок, який буде конкурувати зі Spotify й Apple.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі