Apple презентувала новий iPad у чотирьох кольорах і з USB-зарядкою, повідомили у пресслужбі компанії.

Новий iPad працює на базі чіпа A14 Bionic, який забезпечує ще більшу продуктивність й енергоефективність.  Планшет може працювати весь день без підзарядки.

Девайс має ультрашироку 12-мегапіксельну фронтальну камеру й оновлену 12-мегапіксельну задню камеру для зйомки чітких, яскравих фотографій і відео у форматі 4K.

В оновленому iPad традиційний порт для зарядки замінили на USB-C. Він підтримує широкий спектр аксесуарів. Wi-Fi 6 забезпечує ще швидші з’єднання, а стільникові моделі оснащені 5G, щоб користувачі могли залишатися на зв’язку в дорозі, підкреслюють в Apple.

«Розроблений спеціально для нового iPad, абсолютно новий чохол Magic Keyboard Folio має неймовірний досвід набору тексту, сенсорну панель із можливістю натискання в будь-якому місці й універсальний дизайн із двох частин. Завдяки iPadOS 16 і підтримці Apple Pencil (1-го покоління) 2 iPad пропонує користувачам більше способів бути творчими й продуктивними».

Новий iPad доступний для замовлення з 18 жовтня, а в магазинах він буде доступний у середу, 26 жовтня.

Моделі нового iPad з підтримкою Wi-Fi коштують від 449 доларів, а моделі з Wi-Fi та стільниковим зв’язком – від 599 доларів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Традиційно у вересні Apple презентувала чотири нові моделі: iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro Max.


Європейський парламент ухвалив впровадження USB Type-C як загального зарядного порту для широкого спектра споживчих електронних пристроїв, зокрема iPhone та AirPods, до кінця 2024 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі