У Нью-Йорку жителям платитимуть 25% від штрафу за виявлення незаконних паркувальників на велодоріжках, повідомляє Bloomberg.

До міської ради Нью-Йорка просувають законопроєкт , який надасть містянам право повідомляти про порушення правил на велосипедних доріжках, а також про транспортні засоби, які блокують в’їзди чи виїзди зі шкільних будівель, тротуарів і пішохідних переходів.

Жителі Нью-Йорка, які нададуть докази порушення правил паркування, можуть заробити 25% від штрафу в 175 доларів. Згідно з текстом законопроєкту, Міністерство транспорту перегляне докази, щоб визначити, чи мало місце порушення.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


За останні роки Нью-Йорк вжив заходів, щоб зробити свої вулиці безпечнішими для всіх користувачів. Це пілотна програма встановлення обмежувачів швидкості на міські транспортні засоби, щоб водії не перевищували. Окремо в штаті розглядають законопроєкт, який дозволить встановити камери на велодоріжках для зйомки порушників, повідомляє видання. Згідно зі звітом мера, у 2022-му фінансовому році Нью-Йорк додав майже 32 милі захищених велосипедних доріжок. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі