У Пущі-Водиці відновили інтернат, пошкоджений обстрілами в березні, повідомляють у КМДА.

Унаслідок російських обстрілів були пошкоджені господарські будівлі й морг. Їхнє відновлення вдалося завершити до настання холодів. Окрім моргу, відновили слюсарну майстерню, теплицю, замінили вікна, перекрили пошкоджений дах на житлових корпусах.

На відновлення Пуща-Водицького психоневрологічного інтернату витратили більше одного мільйона гривень.

Допомогла відновити інтернат благодійна організація Global Empowerment Mission, перемовини з якою почали вести в липні. Ремонт удалося зробити протягом місяця.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У середині березня російські війська нанесли артилерійський удар по Пуща-Водицькому психоневрологічному інтернату. За день до обстрілу евакуювали 300 підопічних закладу, тому ніхто не постраждав.


Глобальна місія розширення прав і можливостей (Global Empowerment Mission) – некомерційна організація, заснована у 2011 році як відповідь на глобальні катастрофи. Наразі підтримує місії в 40 країнах, зокрема ліквідуючи наслідки стихійних лих.

Фонд Global Empowerment Mission відновив більше 20 об’єктів, пошкоджених російськими обстрілами в Україні, серед яких є школи й амбулаторії. Представник благодійного фонду GEM Андрій Негрич зазначив, що фонд готовий і надалі працювати над відновленням пошкоджених об’єктів у Києві.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі