Український бренд Keepstyle випустив капсулу Not A Refugee, присвячену людям, які вимушено покинули домівки, але чекають на повернення додому. Колекцію створили в колаборації із Володимиром Дантесом, який у вересні випустив однойменну пісню. 

До капсули ввійшли худі й футболки – «речі, які були з кожним 24 лютого», пише команда бренда.

Одяг доповнений написами Coming Back Soon і Haven’t Been Home For ... Days, останній можна доповнити й самостійно дописати кількість днів маркером. 

Частину прибутку від продажів передадуть у добровольчий будівельний батальйон «Добробат» на відновлення будинків у Харківській області. Речі можна придбати на сайті бренда.

«Тож, купуючи мерч з колаборації Not A Refugee, ви допомагаєте українцям повернутися у свої домівки», – кажуть у Keepstyle.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Jul випустив осінньо-зимову колекцію із символами Києва. Туди ввійшли, зокрема, жилет із принтом «Батьківщини-матері», джемпер з орнаментом і футболка з вишивкою каштана.

Shypelyk присвятив осінню колекцію мозаїчним автобусним зупинкам. Щоб зняти кампейн, декілька зупинок відмили від бруду й очистили від оголошень. Команда збирається створити мапу мозаїчних зупинок і закликає українців самостійно їх прибирати.

До осінньої колекції German Apparel увійшли бавовняні светри різних кольорів, смугасті тільники, утеплені бомбери, куртки-лайнери, шапки, джинсові сорочки й спідниці, а також пальто-кімоно.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі