«Україна без сміття» запустила на своїй станції сортування благодійну барахолку.

«Нещодавно наші друзі з кондитерської MyMuffin зачинилися й вирішили розпродати деяке своє майно. Ми запропонували їм усе, що вони не встигли розпродати, привезти до нас і продати за донати для ЗСУ. Так і виникла ідея благодійної барахолки», – кажуть в УБС.

Зараз на барахолці можна знайти кондитерскі насадки й шприци, трафарети, формочки, посуд, листівки з конвертами, настільні ігри. На деяких речах є цінники, а на деяких – ні. Усі отримані з продажу гроші йдуть у скриньку донатів, які потім передають фонду «Повернись живим».

«Україна без сміття» пропонує гостям приносити й свої речі, які можна буде продати на барахолці. Ці предмети мають бути корисними і якісними. Одяг, взуття, іграшки й сумки не прийматимуть, бо такі речі можна передавати у волонтерські організації, які збирають допомогу для ВПО.

Якщо маєте такі речі, то:

  • напишіть у директ УБС і надішліть фото;
  • після погодження виставте ціну, за яку річ можна буде придбати на станції.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Україна без сміття» – громадська організація, що працює у сфері поводження з відходами й просуває роздільний збір сміття. Вона має свою станцію сортування, яка розташована на вулиці Саперно-Слобідській, 25/4 (метро «Деміївська»). Актуальний графік роботи є на сайті організації.

Загалом на станції можна здати близько 40 видів відходів на перероблення або безпечну утилізацію, повний список можна подивитися за посиланням. Уся сировина має бути чистою й сухою.

До початку повномасштабної війни «Україна без сміття» планувала відкрити ще одну сортувальну станцію на лівому березі Києва.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: УБС