В інноваційному парку Unit.City створили саунд-терапевтичний простір для боротьби з тривожністю й поліпшенням психологічного здоров’я українців.

Спеціально розроблені аудіотреки, що мають ефект розслаблення й водночас сприяють концентрації, транслюють у рекреаційній зоні парку, зокрема в амфітеатрі Main Plaza.

Бюро архітектури звуку Urban Soundscapes розробляло аудіотерапію, що створює персоніфіковані звукові середовища для громадських і приватних просторів.

Рекреаційна зона з терапевтичними треками працює щодня, з 8:00 до 20:00.

За словами саундпродюсера та співзасновника Urban Soundscapes Олександра Філоненка, це перший в Україні аудіотерапевтичний простір: «Упевнений, що згодом це стане нормою в плануванні громадських просторів, як колись нею стала підсвітка будівель».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Бюро архітектури звуку Urban Soundscapes створили Олександр Філоненко і Євгеній Курмашов наприкінці 2021 року. Перші контракти з клієнтами мали підписати в лютому 2022 року.

Unit.City – інноваційний парк, розташований на колишній території мотозаводу між станціями метро «Дорогожичі» й «Лук’янівська». На території розташовані бізнес-центри з офісами, навчальні корпуси, також будують житловий сектор зі школою. З 30 травня Unit.City відновив роботу.

В інноваційному парку Unit.City в Києві протягом вересня й жовтня також влаштують покази українського кіно просто неба.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі