Поштові марки й мерч із псом Патроном з 1 вересня запустили в продаж, повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Їх випустили тиражем один мільйонів аркушів, можна придбати онлайн й у відділеннях із моменту їхнього відкриття. Зокрема, на Майдані о 13:00 охочих купити марки будуть зустрічати пес Патрон і рятувальники.

Також придбати марки можна на партнерських майданчиках: Rozetka, Kasta, Prom, Amazon, eBay.

Також на сайті можна придбати листівки, художні конверти, магніти, футболки, худі, рюкзаки, значки, горнятка, наліпки. 

64 гривні з кожного проданого аркуша передадуть на благодійність. Таким способом хочуть зібрати 60 мільйонів гривень або 1,5 мільйона доларів, які витратять за допомогою KSE Foundation і United24 на машину для розмінування й підтримку притулків для тварин.

На офлайн- й онлайн-продажі ввели обмеження. Можна придбати не більше 5 маркових аркушів, 5 листівок, 5 художніх конвертів, а також у відділеннях – до 2 конвертів «Перший день» на одне замовлення.

Крім того, до 23:59 1 вересня можна придбати онлайн-абонемент із кляксером і без, що включатиме поштові випуски «Вільні. Незламні. Непереможні» й «Пес Патрон».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Це блок, що включає вісім марок, «із зображенням життя Патрона». На марках зображений Патрон, який «підриває» російських матрьошок, грає на кобзі, займається риболовлею й розмінуванням, отримує нагороди за свою роботу.

Ми розповідали, де придбати поштовий блок до Дня Незалежності України.

«Укрпошта» також готує ескізи до марок, де будуть зображені архітектурні споруди, які «тимчасово виконують невдалу роль у цій війні», зокрема Кримський міст.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка й фото: Ігор Смілянський, «Укрпошта»