UPD. Випуск марки з Патроном перенесли на 1 вересня.

«Друзі, у Херсоні зараз спекотно, у світі не стабільно, і навіть у нас бувають зміни. Через певну низку обставин ми просимо вибачення й дуже попросимо вас почекати ще декілька днів перед тим, як ви зможете придбати суперкруту марку з Патроном і мерч»,– написав гендиректор Ігор Смілянський, пообіцявши згодом повідомити всі деталі.

Раніше «Укрпошта» повідомляла, що марки надійдуть у продаж із 30 серпня.

Це буде блок, що включатиме вісім марок, «із зображенням життя Патрона». Його випустять тиражем один мільйон екземплярів.

На марках зображений Патрон, який «підриває» російських матрьошок, грає на кобзі, займається риболовлею й розмінуванням, отримує нагороди за свою роботу.

Кожен, хто придбає марки, візьме участь у благодійному проєкті: «Укрпошта» планує зібрати понад один мільйон євро на машину для розмінування, а також допомогти притулкам для тварин.

«Докладніше покажемо згодом, а поки лише хвалимося поштовим випуском, який можна буде наживо побачити 30 серпня», – підсумували в «Укрпошті».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ми розповідали, де придбати поштовий блок до Дня Незалежності України.

«Укрпошта» також готує ескізи до марок, де будуть зображені архітектурні споруди, які «тимчасово виконують невдалу роль у цій війні», зокрема Кримський міст.

Також «Укрпошта» запустила абонемент на марки для мешканців України.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі